Etape 5: Klintholm Havn – Stege Nord

Camøno etape 5 gik fra Klintholm Havn til Stege Nord og afsluttede min første tur på Camønoen. Et år senere vendte jeg tilbage for at gå resten af Camønoen. Der startede jeg på Bogø. Bogø havn – tilbage på Camønoen

Klar til at sige farvel for denne gang på camøno etape 5

Efter 4 skønne dage på camønoen, med rent vandretøj på, ømme fødder og en krop der havde genfundet glæden ved at sove i en blød seng, var jeg klar til at tage hjem og sige farvel til Camønoen for denne gang – ikke mindst fordi vejrudsigten lovede regn for de kommende dage.

Derfor pakkede jeg tasken og gik mod Stege Nord, hvor man kan fange en bus tilbage til Vordingborg.

Det første stykke går langs vandet på stranden. Herefter drejede jeg ind i landet ved Hovmarken.

Mønsk vinbonde

I Råbylille krydsede jeg den Mønske Vinbonde Strandsøgaard Vineri. Her kan man lære om vinproduktion og komme med på markvandring – eller bare købe en flaske mønsk vin med hjem fra butikken.

Farvel til Camønoen – for denne gang

Det havde været en helt fantastisk tur, hvor jeg både så smuk natur, spændende kultur og mødte en masse skønne mennesker. Jeg var glad for, at jeg lavede min egen rute nogle steder, da det tog mig ud på eventyr.

Nyord er en lille ø, hvor tiden går i stå og man ikke skal tænke på andet end at badde og spise god mad. Etape 1: Stege – Nyord – Ulvshale Camping

Pomleranden indbyder til fred og primitiv hygge. Der er ikke internet, så man kan ikke andet end at bare være sammen og spille spil. Etape 2: Ulvshale – Pomleranden camping

Møns klint var smuk med sine stejle skråninger. Det var også et sted man lærte om historien – den geologiske historie i klintens lag og historien om romatikken i Liselund. Etape 3: Pomleranden – Liselund – Møns Klint Shelter

Klintholm havn var hyggelig med sit havneliv, der indbyder til vandsport. Etape 4: Møns Klint – Klintholm havn

Jeg kunne sagtens have brugt mere tid hvert sted.

Andre har også læst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *