Jeg starter dagen med vitamin SEA

SUP en tidlig morgen

Det er blevet efterår, så da det i morges var helt vindstille udnyttede jeg muligheden for at tage en tur på SUP, inden vinteren kommer og slutter sæsonen.

Der er noget ved at stå på et roligt hav i solopgang, der giver mig lyst til at synge, så da jeg var helt alene… Ja, så giver jeg den altså gas!

Det fik mig til at grine og føle vild lykke.

 

Vitamin Sea

Jeg meldte mig ind i den lokale surfklub sidste forår, og siden da er stranden blevet en del af min rutine.

Det går ikke så godt med at surfe og slet ikke efter jeg har taget så mange kilo på, men det er også lige meget, for den følelse det giver mig at plaske rundt i vandet er ubeskrivelig: Al stress skylles væk, mine hjerne bliver skarp og så fyldes jeg af glæde.

Sådan har havet altid påvirket mig og det er også derfor jeg prioriterer at dykke, frem for alt andet, når jeg en gang om året har en uges ferie for mig selv.

Det er på grund af vitamin sea!

 

Om SUP

SUP står for Stand up and paddle og er efter sigende en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden.

Man bruger hele kroppen når man padler, og man kan selv bestemme hvor hård en træning man ønsker. Bare sæt farten op, så kan det sagtens være udfordrende.

Arme, ryg og coremuskulaturen bruges til at padle, benene bruges til at holde balancen i en let bøjet squat, som træner benmuskler og baller.

Er du en yogi, så kan SUP’en også bruges til at udfordre dig her, fordi den giver et ekstra element af balancetræning og jeg kan forestille mig at den friske havluft er god for vejrtrækningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *