Løb i sne og slud giver ekstra glød

løbesko i sne

Det kan være fristende at blive hjemme under dynen, når vejret siger sne og slud. Men, men, men… det er at snyde dig selv for en magisk oplevelse af fred og lykke. Det lover jeg!

Jeg elsker den ro der sænker sig, når sneen daler stille ned over landet og alt omkring bliver dækket af en hvid dyne. Især hvis jeg har lækker triphop i ørerne.  Så da det i morges var snevejr, tog jeg mine uldsokker på og snørede løbeskoene og løb ud i vinterlandskabet.

 

Forkæl dig selv med ro

Når man løber i sne, løber man meget langsommere, fordi man lander blødt og glat. Derfor kan du lige så godt lade dine PR (personlig rekord) ambitionerne blive derhjemme og så bare nyde det hvide landskabet, du jogger forbi.

Det er ren forkælelse!

 

Det skal du have på

Når det er koldt og vådt udenfor, er uld det bedste du kan tage på, fordi uld ikke mister evnen til at holde dig varm, selvom materialet bliver vådt. Løbeskoene og dit tøj bliver hurtigt fugtigt af sved og sne.

Jeg løber i et par tykke løbegamacher, uldsokker, uld trøje, teknisk trøje, dunjakke, hue og løbevanter. Så har jeg det behageligt varmt.

 

Glød i kinderne er belønning

Jeg elsker hvad en frisk løbetur gør ved min ansigtskulør, der findes ingen make up i hele verden, der kan give sådan en smuk glød i kinderne. Det er den ultimative belønning, som man kan nyde hele dagen, hver gang man fanger sit eget spejlbillede.

Andre har også læst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *