Etape 4: Møns Klint – Klintholm havn

Ruten igennem marker fra Møns Klint til Klintholm Havn

Camøno etape 4 (Mælkevejen) gik gennem Store Klinteskov til Klintholm Havn.

Tiltrængt bad og rent tøj på camøno etape 4

Jeg havde nu været på farten i 4 dage og alt mit tøj lugtede så fælt, at jeg ikke engang kunne holde mig selv ud. Det  var tid til rengøring. Derfor stod jeg tidligt op og gik de 8 kilometer fra Møns Klint til Klintholm Havn på lidt under 2 timer.

Det er en meget smuk gåtur igennem skov og marker, med udsigt over havet.

Ruten igennem marker fra Møns Klint til Klintholm Havn

Vel fremme var jeg heldig at booke det sidste ledige værelse hos Cabins på havnen. Det koster 500 kr. + 75 kr. For leje af sengetøj.

Cabins ligger på Klintholm havn og har alt hvad du har brug for. Et køkken at tilberede mad i, bad, sauna, SUP boards du kan låne gratis, når du har betalt for værelse, samt fri kaffe og The. Selve værelserne er små og uden personligt toilet/bad, men sengen er fra Ikea og sengetøjet er vasket og presset perfekt. Morten der bestyrer Cabins er en sød og venlig fyr, der er glad for at hjælpe, hvor han kan.

Klintholm havn

I Klintholm Havn finder du 3 restauranter, en minibrugs, der også har et møntvaskeri, et galleri, en isbod og en smuk strand. Det er med andre ord det perfekte sted at genoplade batterier, vaske vandretøjet, spise lidt god mad og sove ud i en blød seng.

Du kan booke Cabin på booking.com på forhånd, hvis du vil være sikker på at få et værelse.

Jeg spiste frokost på Restaurant Klintholm, der serverer en god dansk frokost buffet for 150 kr. Den var blevet rost til skyerne, af andre jeg havde mødt på min vej, men levede ikke helt op til forventningerne.

Til aftensmaden fik jeg clazone og Aperol Spritz på Restaurant Portefino. Det var propfyldt med glade mennesker indendørs og maden smagte herligt. Bagefter faldt jeg udmattet om i den bløde seng.

Camøno etape 5: Tilbage til Stege og hjem

Efter en god nats søvn have jeg besluttet mig for at sige farvel til Camønoen for denne gang. Derfor går etape 5 langs kysten til Hovmarken, hvor jeg drejede ind i landet og styrede mod Stege Nord. Herfra Fandt jeg en bus der gik hjemad.

Andre har også læst

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *